hits

Første innlegg

Første innlegg kan man skrive det? Ja det får gå. Skrive litt om meg kanskje, jeg er en jente/kvinne/dame allt etter som hvordan man velger å se på det, jeg har nådd en alder av 24 år og har 3 barn. 3 herlige gutter faktisk! Deres alder er 6, 3 og 1 år. Jeg har og en fin, snill og go samboer med på laget mitt. Heldige meg. Og hele denne gjengen kommer fra Askøy. Kan være greit å påpeke med en gang at jeg har dystleksi så feilskriving og slikt får dere bare leve med, (det gjør jeg) og jeg tror jeg skal klare og gjøre meg forståelig fordeom. Har ialfall klart meg helt greit til nå. Med 3 hærlige gutter med 3 forskjellige personligheter og 3 forskjellige behov er hverdagen min ganske greit hektisk. Men det er jo bare kjekt. Ful fart fra morgen til kveld dag ut å dag inn. Vi kjeder oss ialfall ikke! Ellers har jeg mangen forskjellige interesser. Jeg er blandt annet veldig glad i og lage mat, og bake. Noe av det vil nok vise seg her etterhvert. Ellers er jeg glad i og strikke, ikke verdens flinkeste der enda !men det kommer seg. Jeg er veldig glad i tegning maling klipping og liming å lager masse rart å artig på den fronten med guttene, dette liker de også veldig godt ialfall når vi griser det skikkelig til med maling! Jeg er også veldig glad i interiør å blar side opp å side ned for å få inspirasjon. Kunne sikkert sett bedre ut hjemme hos meg enn det gjør, men jeg er fornøyd å jeg velger å si til meg selv at det kommer seg når guttene blir eldre Hehe.. utenom det er jeg som de fleste andre også i jobb. Og det største problemet mitt er tiden. Så mye jeg skulle ønske og få gjort men tidsklemmen gjør det ikke alltid mulig. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det alltid. Denne bloggen vil i hovedsak vær helt uten filter, jeg sier som regel ting rett ut som jeg mener det, og det kan jo være både positivt og negativt. Bilder osv fra hverdagen våres kommer også til å være helt ekte, da bilde redigering å den slaks ikke er noe jeg har prøvd meg noe særlig på enda. Å igjen tidsklemma hvortid skal jeg få tid til det. Uansett hva er vitsen bedre og vise det som det er enn å pynte på sanheten.. 

Slenge med ett bilde av meg selv i første omgang,(på jobb faktisk) jeg her 100% ansatt som bingo vertinne, og assisterende deiftsleder kjempe artig jobb så kommer nok bilde av resten av flokken etterhvert 

 

vi snakkes/ blogges 🙈

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv