hits

Her er gjengen min!

Hei igjen.

Tenkte jeg skulle lage ett lite bilde dryss av den flotte gjengen min så får dere ett bilde av dem også <3

(Gammelt bilde, faktisk fra den tiden meg og Christian kom sammen)

Her er da altså Mammaen og Pappaen i familien, Det skal da sies at Chritian er ikke pappaen til alle mine barn. kun til minstemann. Preben som er eldst har ingen kontakt med sin far av ulike grunner som jeg kansje deler med senere stunder. Men Christian stiller opp for Preben som en fars figur, Preben velger selv hva han ønsker og kalle ham. Noen dager er det pappa andre dager er det ste pappa og noen dager bare Christian, dette styrer Preben selv og viktigs av allt så vet Preben selv at Christian uansett stiller opp for ham som en far ville gjort. Zander som er mellom barnet mitt har og en annen pappa, en pappa med reise jobb. Zander har derfor vanlig samvær hos sin far annen vær månde. Og kaller da christian naturlig nok bare for Christian for han har en pappa han kaller pappa. Så da klarer vell alle selv og legge sammen at jeg har tre barn med tre pappaer og det er sikkert mangen fordomer mot det. Men det er ikke noen andre sin sak. Vi har ett helt vanlig familie liv og under vårt tak har vi det bra hele gjengen og det er det som teller. Er jo tross allt vi som skal leve vårt liv ingen andre.

Dette er da Preben. STORE broren i huset. Verdens snilleste gutt, men det er vell slikt alle foredre sier om barna sine. Han er en gutt med ett veldig høyt aktivitets nivå men alikavell en kjempe kjærlig og omsorgsfull store bror.

Her har vi da vår fine Zander, både lille bror og store bror. Akkuratt det går litt i ball for han selv, er ikke allt som skal være like greit for en 3 åring og holde styr på. Zander er veldig knyttet til store broren sin Preben og er veldig opptatt av å vite til en vær tid hvor storbror er. Zander er ellers en veldig rolig gutt, som bare vil ha kos av alle!

Her har vi da minste mann, Vår lille Max. Alltid strålende humør på han her ordentlig liten go klump. Sjarmerer alle i senk å er veldig på "flørteren" om man kan si det hehe.

Og sist men ikke minst er jeg ikke heletiden aleine med denne gutte flokken, jeg har Luna Amelia på jente laget vær andre helg. Dette er da Christian sin jente fra hannes tidligere forhold.

 

Så som dere ser er det en fin bukett jeg har her, og jeg er evig takknemlig vær dag for den flotte gjengen her!

 

Victoria.

 

2 kommentarer

julietalivstil

17.11.2017 kl.19:31

så herlige bilder:)

Victoria Basteson

17.11.2017 kl.21:34

julietalivstil: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv