hits

Ingen krangling!

Hei alle dere !

I dag har det vært en helt utrolig ettermiddag her hjemme, ingen av guttene mine har kranglet/terget hverandre.og de samarbeidet over lengre tid på kjøkkenet når vi lagde mini pizzaer. Siden jeg har hatt jobbe helg og ikke sett gutta så mye i helgen synes jeg det e viktig og gi de litt ekstra oppmerksomhet på mandagen. Så vi fikk en koselig stund på kjøkkenet med å lage mat sammens å i dag blei middagen med film på TV noe vi veldig sjeldent gjør og da blir det selvfølgelig satt ekstra stor pris på.

Sammarbeid her altså Preben rasper ost å zander kutter skinke.

Da var det klart for guttene å hive på det de vil ha på pizzaene sine . Veldig greit å gjøre det som dette når de liker forskjellige ting kan de selv velge hva de ønsker å ha på pizzaen sin.

Så jeg er veldig fornøyd med vår ettermiddag.

ellers vil jeg også fortelle at nå er endelig straks nisse luen jeg har streve med å få strikket snart ferdig. Det var det femte forsøket som skulle til, jeg satt i hele går og fikk gjort ferdig mønster biten. I dag har jeg fått strikket resten å nå har jeg bare litt igjen på slutten av luen så er den ferdig. Gleder meg til å vise den ferdige luen å håper min lille niese blir glad for den! 

Under veis i prosessen, dette fra i går.

Tidligere i dag. 

Og her er jeg nå! Kan nesten ikke vente til den blir ferdig. 

Så håper jeg alle har hatt en like fin mandag som oss 😊

Victoria. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv