hits

Solen skinner!

Å det e så deilig med litt sol altså, merker det på hele humøret! Selv om jeg ikke har fått hvert så mye direkte ute i dag akkurat så er det noe med det og våkne til solskinnet i vinduet dagen blir så mye bedre då! 

Gårsdagen gikk med på å lage god mat og pakke en del til flyttingen. Føler alt hjemme er snudd litt på hode om dagene, er ikke lett å prøve å holde det ryddig samtidig som du har flytte kasser her og der. Og ikke minst så har jeg jo disse gutta mine då, og jeg skal ikke skryte på de at de er verdens mest ryddige gutter de heller! 

Gårsdagens middag..

 

Resten av dagen i dag tilbringes på jobb og det blei en mer lettvint middag på meg i dag. Må innrømme det at jeg er relativt greit bra svak for både kinamat og sushi. Når da begge deler er på huset her jeg jobb vell då blir det seinvakt middager altså.

Bare noen timer til då så er det hjem og ta kvelden, opp igjen i morgen og klar igjen for en hel dags vakt. 

Victoria.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy den flotteste øyen rett utenfor Bergen, men er snart på flytte fot til vakre Sørlandet. I 2011 var jeg så heldig å bli mamma for første gang til en nydelig gutt. Senere i 2014 kom den neste nydeligheten og til slutt kom sistemann i rekken i 2016 like nydelig som brødrene sine han og. Med meg på laget har jeg verdens beste samboer. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv