hits

Barna og sport.

Nå har det seg sånn at når vi flytter, skal Preben i første omgang fra høsten av få starte opp med den idretten han måtte ønske. Når vi snakker om det med han nå om dagene er det litt forskjellig han har lyst å drive med, det forandrer seg litt fra dag til dag og ut fra hvem han er med av vennene sine føler jeg. Jeg tror det er noe alle foreldre ønsker for barna sine at de skal bli god i noe og ha en aktivitet de trives med å synes er gøy. Det blir først å fremst opp til Preben og finne ut av hva han vil holde på med. Vær gang han har kommet og sakt han vil begynne med for eksempel karate har vi satt oss ned med pc eller telefon å søkt litt rundt det og snakket sammen om det. Men så klart kommer jeg med innskudd og håper det påvirker han bittelite i retning av aktiviteter jeg og gjerne har litt inneresse av. For det blir jo meg og Christian som skal følge opp barna å stå på side linjen og heie de opp å frem. Om det da faller på fotball til slutt så er det jo klart det han skal få begynne med å jeg skal stille opp på kamper å det som er, men for min del ser jeg jo da for meg at det blir en del kjedelige fotballkamper for jeg har jo absolutt ingen interesse for fotball i det heletatt. Heldigvis er det nå da ikke for min del men for barna sin. så vi skal komme oss igjennom  fotball og om det blir det. Jeg håper og ønsker at gutta kommer til å drive med noe av følgende: Turn, Cheerleading, Svømming, Dans, Motorsport eller Kampsport så får vi se hva det blir til slutt. Jeg har kjekket opp litt rundt turn og funnet ut at de har foreldre og barn gruppe fra 1-4 år så det er en tanke jeg leker litt med å kunne vært artig og startet med sammen med Zander og Max.

Ellers var jeg en liten tur på IKEA med min søster i går kveld. Det var veldig koselig, skulle egentlig bare ha noen flytte kasser og spurte om hun ville være med. Det blei jo så klart ikke bare de flytte kassene, jeg elsker jo IKEA og synes de har så utrolig mye fint der som igjen og ikke koster hele lommeboka. Så når jeg fant noen rosa lykter måtte jeg bare ha de ettersom jeg har noen svarte like fra før av å følte de passet bra sammen kunne jeg ikke la vær. Og det er jo heller ingen hemmelighet at jeg elsker rosa det tror jeg at jeg alltid har gjort så lenge jeg i det heletatt kan huske. Men jeg synes jeg var flink det blei ikke noe mer unødvendig enn de lyktene, er jo heller ikke noe poeng i å begynne å kjøpe inn ting her i Bergen når flyttelasset snart skal av sted til Kristiansand. så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og heller kose meg med innredning å shopping når vi er kommet på plass i Kristiansand. Jeg setter pris på de små lufte turene meg og hun får sammen uten barna for de er det definitivt ikke mange av lengre etter både jeg og hun har fått barn. Da blir det stort sett å treffes med barna og gjøre på ting sammen med ungene. Uansett kjempe koselig og godt å få pratet med Alice hun er den nærmeste jeg har av både venn og famille og jeg føler vi snakker sammen om absolutt alt. så takk for IKEA turen i går Alice. Og bare så du vet det setter jeg utrolig stor pris på den gode, støttende, morsomme like tullete som meg og fine lillesøsteren du er <3

Victoria.

PS. Soft is er definitivt et must på IKEA =P

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv