hits

Dagen i dag.

Lørdagen her hjemme har gått med til at Preben har vært litt til å fra, litt hjemme å litt ute i gaten med en kompis. Christian og Zander tok seg en tur på butikken og tok seg av litt handling. Meg og Max har vært hjemme og pakket i vei til flyttingen, eg putter oppi kasser og han plukker utav. Fikk også solgt ett par ting i dag, godt og bli kvitt litt og dumt allt skal gå i boss når andre kan få brukt for det.

Ellers har vi kost oss med deilig kylling middag i dag på bestilling fra Prebsen. I går hadde vi pizza på bestiling fra Zander. De får velge hver sin dag hva vi skal ha.

Nå er minstemann på vei i seng vi har akkuratt kost oss med barnetv og smootie og litt chips. Er ikke hver lørdag vi kjører på med allt det usunne snopet da lager vi smootie eller andre sunnere alternativer. Av å til baker vi noe godt og i stede for lørdags snop å det funker helt greit her hjemme. Vi har jo Zanderen vår og som ikke liker små godt i det heletatt så derfor liker jeg å gjøre det sånn slik at han og får noe han liker å litt ekstra kos om lørdagene.

Victoria.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv