hits

Ny uke.

Både i går å i dag har det skjedd veldig lite her. Formiddagen i går brukte jeg på å pakke nok en flytte kasse. Laget omelett til meg og Christian, så våknet Max fra kvilen sin og fikk en bit han og. Ellers har jeg kost med Maxen min, hentet de to andre i barnehagen og SFO så bar det av sted på seinvakt.

 

Litt kos med god gutten<3

Samme i dag heller ikke skjedd så alt for mye. I morges var det foreldre samtale i barnehagen til Zander. Det er jo alltid litt kjekt og få hører hvordan det går med han der. Etter foreldresamtalen blei det en liten tur på besøk til besteforeldrene til Christian. Der fikk Max litt mer frokost sammen med oldemor og oldefar, det var deilig og sitte på terrassen deres og nyte solen litt og Max fikk ut litt leker og koste seg han også. Så var det samme rutine hente de to andre og avgårde på seinvakt igjen. Er litt kjedelig med de seinvaktene mine, men det er nå sånn det en gang bare må være. Nå ser jeg fram til en tidligvakt i morgen og fri på torsdag. Så er det jobbe helg igjen og Zander går til pappa, og Luna kommer til oss. 

litt barnehage bilder av Zander <3

Så det var en liten oppdatering fra meg.

Victoria

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv