hits

Minstemann med på jobb.

Endelig tidligvakt igjen også krasjer det med møte til Christian. Jaja det gjør ikke så mye, lille Max var med en tur på jobb han. Det har seg sånn at Max er enda ikke begynt i barnehage og det har han heller ikke tenkt til før etter sommeren. Både av partiske grunner i forhold til at vi skal flytte og da hadde det vært dumt om han startet i en barnehage her for en kort periode for å bytte igjen. Han og Zander begynner heller sammen i barnehage igjen etter sommer når vi er kommet på plass i Kristiansand. Men det er ikke av bare praktiske grunner at Max ikke har begynt i barnehage enda. Det handler mest om at jeg personlig synes barn er litt liten til og begynne i barnehagen allerede rund 1års alderen. Har ingen fordommer mot dem som gjør det, og har full forståelse for at det er det som må til for noen. Jeg måtte selv gjøre det med Preben han startet i barnehage før han var året for at jeg skulle få startet på skolen. Og det synes ikke jeg selv var noe særlig. Så siden jeg har vært så heldig og hatt mulighet til å ha både Zander og Max hjemme te de var og blir rundt 2år har jeg heller valgt det.

  

Herligheten selv<3

Flink liten kontor arbeider.

Og litt jordbær yoghurt før pappa kom og plukket han opp.

Nå ser jeg frem til klokken blir 16.00 da er jeg ferdig på jobb og skal hjem og kose meg og tilbringe resten av ettermiddagen med gutta mine. Hva planen i dag blir er jeg ikke helt sikker på- Det er jo utrolig flott vær i dag og, så litt grilling kanskje. Det frister iallfall hehe vi får se hva det blir. En kjekk ettermiddag får vi nok uansett og det blir deilig med en fridag i morgen.

Victoria.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv