hits

Litt uten motivasjon.

Hei dere. 

Noen dager siden jeg skrev noe nå. Rett og slett fordi 10.mai som skulle bli en koselig dag med bursdagsbesøk, min bestefar fylte 80år endte med at jeg og min søster og våres barn ikke fikk gått i selskapet. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt og gå i det heletatt men brukte lang tid på å manne meg opp og overse det som er problemet men det endte med at vi fikk rett og slett ikke gått allikevel fordi som jeg så vidt har nevnt tidligere er det en del trøbbel i familien min, hovedsakelig relatert til meg og min mor. Hun er samboer og kjæreste med en mann som i flere år nå ikke har vært helt grei med meg kan man mildt sakt si. Og allikevel selv om det er som dette valgte min mor i oktober 2016 å bli kjæreste med denne fyren å i april 2017 blei de samboere når hun da presterte og dra han med seg i 80 års dagen til min bestefar endte det kort og godt med at meg og min søster trakk oss. Dette var veldig trist for oss begge. Og det er grunnen til at jeg ikke har fått skrevet så mye for ting som dette går veldig inn på meg, og det med veldig god grunn også. Men til tross for at det blei veldig kjipt for oss valgte vi og prøve og gjøre det beste ut av det selv om og tok med oss barna ut for og spise.

Ellers har det heller ikke skjedd så velig mye på denne fronten. Dagene går mye i det samme jobb, pakking til flytting, være med barna og enda litt mer jobb hehe.

Brukte litt av dagen i går på å skrive. Jeg skriver på det jeg har valgt og kalle min historie. Som handler om hvordan jeg har hatt det fra liten og fram te nå. kanskje det blir publisert en dag vi får se. Jeg skrev iallfall hele 7 sider i går, følte meg ganske utmattet når jeg hadde skrevet så mye og framdels er det mye og få ned. 

Victoria<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv