hits

Kos med min Kjære og litt hverdag.

Hei

I går blogget jeg ikke, ikke det at jeg føler jeg trenger å unnskylde det, jeg skriver noen ord når jeg har tid i min ellers hektiske hverdag. For med tre barn å ett bonus barn blir det i blant hektisk. Det tror jeg alle som har barn kan skrive under på hehe. Nå har jeg hatt jobbet helg, og hadde tidligvakt i går, så i går kveld når jeg endelig hadde fri blei det litt Brownies baking som meg og min kjære kunne kose oss med når ungene var lagt seg. Det føler jeg må være lov av og til.

Brownies med sjokolade glasur er døds digg, jeg spiste såpass mye at jeg faktisk fikk litt vondt i magen.

Ellers i dag har det ikke skjedd stort. Zander hadde fri fra barnehagen siden han kom fra pappa i går, og jeg har seinvakt i dag var det kjekt og få litt tid med han på formiddagen. Vi dro ut en tur og kjøpte ny caps det trengte Zander i denne solen og den han hadde i fjord var forliten.

Etter det fikk jeg god hjelp av han til og støvsuge og vaske bilen. Også måtte han vaske trillebåren sin også følte han. Kjekt og leke litt med vann ute og i denne varmen. Etterfulgt av det hadde vi oss en tur på besøk til farmor og var der og lekte litt en times tid før vi skulle hente Preben på SFO. Det var ikke han helt fornøyd med, han ville ta bussen hjem så da avtalte vi det i stede å det eneste som blei med meg hjem fra SFO i dag var en skole sekk hehe.

Ellers fikk vi også badet pusen vår i dag. Alt i alt en effektiv formiddag.  

 

Victoria.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv