hits

JUNI FØLES SOM EN NY START!

Hei alle dere.

Da har jeg vært vekke en stund. 17 mai, min sønn sinn bursdag, min søster sinn bursdag og alle andre ting som skjer i mai bare fløy forbi. Jeg har hatt en litt nedfor periode hvor ikke alt har vært like lett og hverdagen har vært litt tyngre og komme seg igjennom. Når det då i tillegg skjer mye ting rundt meg som det nettopp gjør i mai blei ikke det og blogge prioritert, selv om det så absolutt burde blitt det for det er jo nettopp når det skjer mye det er mye og skrive og fortelle om. Uansett så hjelper det så lite når ikke sinnstilstanden min er på topp da føles det meste veldig umotiverende og for meg handler det då kun om å komme seg gjennom hverdagen dag for dag med det aller viktigste i fokus barna først, og jobb.  Uansett hvor drit ting kan være for meg går det aldri utover barna, det er det viktigste for meg. De skal ikke bli påvirket av at mamma ikke har det helt tipp topp jeg kjemper meg igjennom dagen med dem også får kveldene når de er kommet seg i seng heller bli som de blir.

Nok om det ny måned ny start hehe neida men joda, flyttingen nærmer seg med storm skritt og jeg gleder meg. Gleder meg i grunn bare mer og mer. Vakre Sørlandet venter på oss. Tror det jeg gleder meg mest til er og innrede den flotte leiligheten vår, og jeg har det meste av planer på hvordan jeg vil ha det klart. Det passer meg helt perfekt at Christian ikke bryr seg så alt for mye om den biten. Det gjør at jeg får styre det selv og han stoler nok på at jeg får hjemmet vårt til og bli utrolig fint. Det jeg tror gutta mine gleder seg mest til er å komme seg ut i varmen, bade, turer, utforske i det heletatt bli kjent på den nye plassen. Også gleder jeg meg ikke minst til og få litt sommerferie besøk hjemmene ifra. Blir kjekt for dem rundt oss også å få muligheten til og komme på besøk. Tenkte jeg kunne slenge med litt bilder fra mai.

Liten 17. mai frokost.

Gjengen er klar for firing på Preben sin skole.

17 mai tog og is. Etterfulgt av god mat hos svigers. 

 

Bursdagsfeiring for Zander som blei hele 4år. Verdens herligste lille gutt som begynner å bli stor han og.

Å på snakk om å bli stor ett lite hverdags bilde men jeg innså plutselig at minstemann begynner å bli stor han også.

Det blei en liten lufte tur ut med den her gjengen også for og feire min feiende flotte søster sin bursdag.

Ellers har vi også rukket litt bading i den varmen som er.

Og sist men ikke minst hadde vi en fantastisk flott piknik dag med vannet <3

Victoria.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv