hits

ENDELIG PÅ PLASS!

Nå har vi bodd i nye leiligheten i Kristiansand i ca. 3 uker. Så langt har det gått veldig bra. Første uken gikk med til og pakke ut pluss x-antall besøk på Ikea. vi kom iallfall på plass og jeg føler vi har fått det riktig så fint her også. Vi kunne jo ikke bare pakke ut å styre i leiligheten, når alt det viktigste var på plass fikk vi tatt oss noen besøk i dyreparken. Det var nok kjekt for ungene med ett avbrekk fra ryddekaoset. For utenom det har vi også hatt besøk av min søster, samboeren hennes og min nydelige lille niese <3 De var her ett par dager og vi fikk besøkt både dyreparken grillet og badet rett og slett virkelig kost oss. Videre blei vi med de på ferie til Sverige. vi leide hytte på Ylserød camping, en veldig fin plass for barn med både barnebasseng å ett litt større basseng, lekeplass, forskjellige hoppe puter og hoppe slott. Og ikke minst en genial liten kiosk så de to eldste kunne bruke ukepengene og feriepengene de hadde fått på egen hånd. Vi har også vært så heldig og bare ha fint vær siden vi kom utenom en liten regn byge ene dagen som ga seg fort. Så dagene har gått i ett. Vi koser oss og nyter ferietiden sammen. Det eneste som mangler nå er Zanderen min som jeg savner noe helt grusomt. Han blei nemlig igjen i Bergen når vi kjørte ned for å ha ferie samvær med pappaen sin. Så med 3 uker uten lillegutten min (Som egentlig begynner å bli ganske stor) er savnet greit på plass nå ja. men heldigvis kommer han i neste uke så det er bare å holde ut litt til så er vi komplet. Nå til helgen er vi også ganske heldig og får besøk igjen, svigermor og svigerfar stikker innom og det blir nok koselig både for oss og for ungene. Det ser vi fram til alle sammen. Når jeg fortalte Preben at farmor og bestefar kommer til helgen løp han å hentet telefonen sin for og sende SMS til farmor hvor han skrev at han gleder seg til hun kommer på besøk <3 

Badeplass rett oppfor her vi bor og litt hjemmelaget is i sommervarmen<3

knoll og tott i dyreparken.

Endelig kom Eva og fikk overnatte hos Preben sånn sov de <3

Noen synes piratene og kaptein sabeltann kunne være litt skummel mens andre synes de var veldig tøff.

Restaurant besøk og ett stk. veldig flink og tålmodig Apollo på by turen vår i Kristiansand sentrum.

Tante sin go klump, håper hun husker å ikke gjøre som moren sier nå etter en uke med tante <3 hehe :-p

Det var jo også litt dyr i dyreparken.

fikk sin første godis pose på ferien, og samsoving måtte til <3

vi fikk også fanget noen dyr med håven Preben fikk av oldemor og oldefar. De traff vi nemlig på i Strømstad <3

å selvfølgelig måtte vi bade i den hetene varmen vi fikk på camping ferie <3

Så dette er hva vi har bedrevet de siste ukene med og mye mer. Tenker og lage ett eget innlegg om hvordan det ser ut her på den nye plassen vår ganske så snart. 

vi snakkes <3

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv