hits

Nedtelling!

Endelig! eller endelig og endelig begynner nedtellingen iallfall for nå er det bare to uker til Zander og Max begynner i barnehage sammen. De har begge fått plass fra 1.oktober å det ser jeg fram mot. Misforstå meg rett det er kjempe kos å ha de hjemme men det krever en og del mer av oss. De skal jo aktiviseres til en vær tid. Preben er godt i gang med 2.klasse og det går kjempe bra med han, over all forventning faktisk. Han er kommet i en kjempe fin klasse som har tatt han godt i mot fått seg masse venner, hatt venner på besøk og vært på besøk så det virker til at han trives. Han har en veldig harmonisk og fin hverdag. Og det er jeg glad for at det gikk så fint med han til skole start, trodde faktisk det skulle bli litt mer utfordringer der og har bekymret meg i forhold til om han kom til å trives og om det var rett av oss å flytte hit. Det har jo gått knirkefritt og over all forventning så nå ser jeg fram mot barnehage oppstart for de to minste og ut igjen i jobb på meg. Rart å si for når  jeg er i jobb vil jeg ha fri nå når jeg har fri gleder jeg meg til og begynne i jobb. Planen min er å få en lærlingplass så jeg får fagbrevet. Jeg begynte jo ikke i lære etter skolen pga. jeg var høygravid med Zander og ingen ville ansatte en som gikk direkte i permisjon, jeg har møte med kommunen i morgen faktisk og håper inderlig dette går min vei det hadde vært veldig kjekt! 

Slenger med to bilder av Preben og Max på lørdag, blei en spaser tur ned til butikken og da måtte vi så klart ta en pause i parken med litt lek før vi gikk hjem igjen.<3

håper alle får en riktig så flott uke!

Victoria.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Basteson

Victoria Basteson

25, Askøy

Velkommen til min Blogg. Jeg kommer fra Askøy rett utenfor Bergen. Men er flyttet til Kristiansand. Her på bloggen har jeg tenkt og ta dere med inn i hverdagen min, livet mitt, meningene mine og sikkert mye annet.

Kategorier

Arkiv